Архитекти

Griffwerk отдава голямо значение на работата си с архитектите и затова им отделя специално внимание. Ние уважаваме Вашия труд и знаем, че всеки един проект започва и завършва с архитекта.

Нашата голяма сила е в детайлите и в подробностите и ако Вие сте архитект и имате специални или индивидуални желания, то ние ще се радваме да работим с Вас. Дали ще си говорим с Вас за визия или за функционалност, предлагаме голямо разнообразие от продукти и вярваме, че ще можем да Ви бъдем полезни.

Освен стандартните продукти от врати, дръжки и механизми, то можем да предложим и продукти, с които да индивидуализираме Вашия проект. Искате дървена или алуминиева каса за Вашите врати – няма проблем. Искате да отваряте Вашите плъзгащи се врати ръчно или автоматично – няма проблем. Искате да обвържете Вашите врати с домофонна / интерком система или със стандартна система за контрол на достъпа – няма проблем. Искате да ползвате биометрични данни за отваряне на вратите – няма проблем. Просто решете от какво се нуждае Вашия проект и се свържете с нас, а ние ще проверим и ще опитаме максимално да отговорим на Вашите изисквания.

Възползвайте се от дългогодишния ни опит и от надеждността на нашите
продукти и ни позволете да реализираме Вашите мечти. С нашите продукти ще
получите повече светлина, повече пространство и повече възможности. Дайте
воля на въображението си, проектирайте с размах и осигурете на клиентите
си най-доброто.