Новини

ONE
28.06.2023 г.

Дръжките Avus One и R8 One вече и в златен и бял цвят

Griffwerk представя новите тенденции и моден дизайн с дръжките Avus One в златен цвят и R8 One в бял цвят. Дръжките са с изключително изчистена визия и с технологията Smart2Lock. Дръжките Avus One в златен цвят и R8 One в бял цвят са подходящи за всякакви интериорни врати, но са насочени главно към модерните напоследък тапетни врати.

Като функционалност дръжките Avus One и R8 One предлагат заключване и отключване при самата дръжка без нуждата от допълнителна розетка и патрон за заключване. За целта се използва технологията Smart2Lock. Изключително лесно и удобно, посредством бутон на самата дръжка, заключването става с една ръка без никакви усилия.


Новите цветове в злато и в бяло следват тенденциите за минималистичен стил, при който дръжките стават все по-незабележими и все по-ненатрапващи се. При избор на подходящ дървесен декор или на подходящ цвят на тапетната врата дръжките се сливат с вратата и се вписват в цялостната визия. Това позволява на архитектите и на интериорните дизайнери все повече да развихрят фантазията си и да използват дръжките не просто като средство за отваряне на вратата, а като моден аксесоар и като акцент в дизайна на жилището. 

avus one
 
r8 one