История

Основавайки се на най-доброто от немските традиции фирма Griffwerk има богата история, стабилно настояще и обещаващо бъдеще.

Компанията е основана през далечната 1999 г. под името Frascio Deutschland GmbH, а през 2013 г. е преименувана на GRIFFWERK GmbH, името което носи и до днес. В началото производството на фирмата е било съсредоточено върху висококачествени обкови за врати, но по-късно през 2014 г. в асортимента се включват и стъклените интериорни врати. Всички продукти са с гарантирано немско качество и прецизност и това е донесло на фирма Griffwerk множество заслужени отличия през годините. Но за да достигне днешните си позиции като лидер не само на немския, но и на международния пазар компанията се е доказала във времето, но в същото време винаги е следвала най-съвременните модни тенденции в интериорния дизайн, за да може асортиментът от продукти да е винаги актуален и практичен. За да постигне този висок стандарт и да се утвърди на пазара, фирма Griffwerk винаги е разчитала на някои от най-изявените дизайнери и художници като водещи имена сред тях са Проф. Брижит Стефен, Проф. Томас Герлах, Jette Joop, Сара Бюлер, д-р Якоб Бил и други.

Така благодарение на усилената работа и високите стандарти за качество компанията продължава да се развива и да “пише” историята
на съвременния интериорен дизайн.