Новини

Лазерно гравираните стъклени врати-практично и красиво решение
11.12.2020 г.

Лазерно гравираните стъклени врати - практично и красиво решение

Ако някога сте се чудили как да придадете повече индивидуалност на едно помещение, без да правите големи промени, то лазерно гравираните стъклени врати може да се окажат перфектното решение. Подмяната на една врата наистина изисква усилия и ресурси, но преходът между класическите дървени врати и все по-навлизащите на пазара стъклени врати може да се окаже не толкова труден. Със сигурност знаете колко много предимства имат тези стъклени
врати като по-добра пропускливост за светлина лесни са за поддръжка и почистване, но има и още не толкова добре познати предимства.

 
Стъклото е материал познат за човечеството от столетия. То намира разнообразни приложения както в бита така и в интериора. Както знаете неговото основно свойство е прозрачността, но с навлизането на модерните технологии все по-често се появяват различни варианти на матирано стъкло. Вратите направени от матово стъкло съчетават предимствата на стъклените, но и на непрозрачните дървени врати. Една такава врата придава по-голямо уединение, но това което може да и”вдъхне живот” е едно сравнително нова технология на лазерно гравирате.
 
Точно такава технология използва фирма Griffwerk при производството на гравираните стъклени врати.

С помощта на лазер може да пресъздадат, както по-прости декоративни детайли, така и снимки и изображения с изключителна детайлност. Дизайните които се предлагат са изключително разнообразни, а възможностите неограничени. На практика Вие може да се превърнете в дизайнер на вашата врата. Ако харесвате някои декоративен мотив или имате любима снимка, то лесно може да я превърнете в част от интериора. Фирма Griffwerk предлага възможност за индивидуално изработване на стъклени врати, като Вие може да изберете не само какво да бъде гравирано, но и върху какво стъкло(чисто бяло, обикновено зелено или сиво) дали да бъде прозрачно или матово и с какви размери да бъде изработена тази врата.

Така ще сте сигурни, че всичко ще бъде съобразено с вашият стил и начин на живот. Освен това може да сте сигурни, че продуктите като лазерно гравираните врати са изключително висококачествени, безопасни и и природо съобразни. При тази технология не се използват вредни вещества като киселини, които замърсяват околната среда. Затова може да сте сигурни че този вариант е най-доброто и креативно решение и интериорната врата може да бъде не просто необходима преграда между помещенията, а произведение на изкуството.

Ако имате въпроси не са колебайте, а се свържете с нас и ни споделете вашите предложения за да можем да превърнем всяка идея в реалност.