Новини

Planeo Smart2Lock -"умните
15.04.2021 г.

Planeo Smart2Lock -"умните" дръжки за стъклени плъзгащи се врати


Planeo Smart2Lock е не просто дръжка, а електрически механизъм за заключване на стъклени врати. Този иновативен продукт разработен от фирма Griffwerk е изключително подходящ за използване с механизма за плъзгаща се врата PLANEO AIR SILENT. Механизъм за заключване Planeo Smart2Lock е лесен за използване.


Заключването става посредством натискането на един бутон, който задейства механизма за заключване. Друго предимство на Planeo Smart2Lock е наличието на LED индикатор отвън и отвътре, който ясно показва дали вратата е заключена. Така може да останете необезпокоявани навсякъде където решите,че Ви е необходимо допълнително уединени. Захранването става посредством стандартни батерии, които се сменят изключително лесно и имат дълъг експлоатационен живот от поне 3 години.


Нивото на батерията може лесно и удобно да се проследи благодарение на светодиод които примигва когато нивото на батерията е ниско. След подаването на този сигнал механизмът може да се задейства още 50 пъти. При извънредни ситуации разбира се, Planeo Smart2Lock позволява и аварийно отключване отвън с помощта на специална “химикалка” или чисто механично освобождаване.Умната дръжка Planeo Smart2Lock са предлага в три цвята:
  • Благородна стомана
  • Кашмирено сиво
  • Графитно черно


По този начин комбинирането и както с цветовата гама на интериора в стаята, така и с предлаганите от нас механизми за плъзгане, става изключително лесно. А комбинацията от продукти PLANEO AIR SILENT + PLANEO SMART2LOCK ще можете да се насладите на един класически, изчистен, но в същото време и модерен дизайн благодарение на който ще можете да се възползвате както от удобството на стъклената плъзгаща се врата, така и на предимствата на обикновените плътно затварящи се врати.