Новини

Soft2Touch – меко докосване
04.09.2020 г.

Soft2Touch – меко докосване

Soft2Touch е ново поколение дръжка за врати, даваща прекрасното усещане за мекота при докосване. Използваните топли цветове и естествени материали засилват усещането за уют, топлина и индивидуален избор. Дръжките Soft2Touch са с кадифено покритие в 3 цвята: кадифено сиво, кашмирено сиво и графитно черно.

Дръжките Soft2Тouch дават благороден поглед и кадифено усещане - повърхност за гледане и докосване. За приятно усещане при допир, повърхността е най-малко толкова важна, колкото и самата форма. Дръжката Soft2Тouch съчетава копринено матово покритие с кадифено меко усещане. Дръжките Soft2Тouch са ежедневен лукс - за очи и ръце и Ви предлагат нови възможности да впишете вратата и дръжката към дизайна на стаята.

Искате ли да имате еднаквост на визията, на моделите и на цветовете в цялото жилище? Няма проблем - дръжките Soft2Тouch Ви дават тази възможност. Просто изберете модел и цвят и можете да имате дръжката на входната врата, дръжките на дървените интериорни врати, дръжките на стъклените интериорни врати и накрая дори и дръжките на Вашите прозорци в една и съща гама като модел и цвят.


Soft2Touch – меко докосване


Soft2Touch – меко докосване