Новини

Стъклени врати за баня
27.10.2020 г.

Стъклени врати за баня

 Имаме удоволствието да Ви представим новата колекция от стъклени врати за баня. Те съчетават предимствата на дървените врати(понеже са непрозрачни подобно на тях) и на стъклените врати. А предимствата на стъклените врати не са никак малко, затова и те са един от най-предпочитаните варианти за мокри помещения като WC/бани, сауни и други. А ето и някои от тях:

На първо място разбира се, е хигиената. Стъклените врати се почистват много по-лесно от дървените, не задържат влага и благодарение на това им качество по тях се развиват много по-малко бактерии, а също така и върху стъклото не се развива плесен, която иначе е толкова характерна за дървените и шперплатови врати изложени на влага.

Друго предимство е, че стъклото не корозира не се бели достатъчно е само да бъде почистено с мека кърпа и вода или препарат, което автоматично спестява разходите за бои и препарати, които се използват за почистване и предпазване на обикновените врати.
Също така стъклото не се поддава на резки температурни промени устойчиво е на механично увреждане, а в редките случаи в които може да се счупи то се разпръсква на малки заоблени парченца и няма риск от нараняване.

И не на последно място стъклените врати са естетически по-красиви, предлагат се в различни модели и цветове. Ако харесате модел на нашият сайт може да намерите всички необходимите механизми за монтиране и заключване, така че да получите един готов продукт които да монтирате във Вашият дом.