В наши дни

Тайната за успеха на филма Griffwerk се дължи на дългогодишният опит в производството на висококачествени обкови за врати, но също така и на иновациите въведени в последните години. Добавянето на стъклените врати към асортимента с продукти разкрива един изцяло нов свят, светът на Griffwerk.

Дръжките за врати са един доказал се във времето продукт който показва как се става лидер на пазара благодарение на изключителен професионализъм и правилен подбор на качествени материали. Затова и може да се каже, че с добавянето на интериорните стъклени врати към списъка предлагани продукти фирмата си гарантира още повече успехи и продажби. Имайки в предвид високите стандарти които въвеждат и доказаната немска прецизност, може смело да се каже, че всички нови продукти се приемат изключително добре на пазара и носят заслужени отличия.

Всичко това е възможно разбира се, благодарение на невероятният екип, който е обединен от страстта, която споделят към интериорния дизайн. Тази страст те влагат в производството на висококачествени продукти и така гарантират устойчивият успех и обещаващото бъдеще на фирма Griffwerk.